Vervoer
CM-Mobiel
Minder mobiele personen die wegens een fysieke en/of psychische beperking het openbaar vervoer niet kunnen gebruiken, kunnen rekenen op de vrijwilligers van de dienst CM-Mobiel.
CM-Rolwagenvervoer
Ben je een rolstoelgebruiker? Dan kun je voor onder andere ziekenhuisbezoeken, kappersafspraken of je boodschappen rekenen op CM-Rolwagenvervoer.
Niet-dringend ziekenvervoer
Betaalbaar, niet-dringend vervoer naar/van het ziekenhuis, voor een oncologische behandeling of voor nierdialyse.
Solidair Mobiel
Heb je af en toe een rolstoelvriendelijke wagen nodig, maar je hebt er geen? Dan kan het autodeelprincipe Solidair Mobiel misschien een oplossing bieden. Voorlopig wordt de dienst Solidair Mobiel enkel aangeboden in regio's Oostende en Roeselare-Tielt. Er is in elke regio één wagen beschikbaar.
Aangepast vervoer
Mensen met verplaatsingsproblemen die geen of heel moeilijk het openbaar vervoer kunnen nemen, kunnen gebruikmaken van de diensten Aangepast Vervoer.
Dringend ziekenvervoer
Dringend ziekenvervoer is niet gratis. Hoeveel wordt er aangerekend?
Reiskosten voor (ouders van) minderjarige kankerpatiënten
Als kankerpatiënt of ouder van een minderjarige kankerpatiënt krijg je van CM een terugbetaling voor de reiskosten van en naar het ziekenhuis.
Vervoer dialyse
De ziekteverzekering betaalt je reiskosten van en naar het dialysecentrum terug voor elke keer dat je daar dialyse krijgt. Ook bij thuisdialyse krijg je de terugbetaling voor elke keer dat je op raadpleging gaat naar het controlecentrum.
Vervoer kankerbehandeling
Voor het vervoer van en naar je kankerbehandeling zorgt de ziekteverzekering voor een terugbetaling.
Vervoer naar referentie- of revalidatiecentrum
Moet je kind regelmatig naar een referentie- of revalidatiecentrum? De verplichte ziekteverzekering betaalt de vervoerskosten terug van en naar het centrum.